Agile Markt

Agile Scrum Group is organisator van het Scrum Event 2019 en neemt deel aan de Agile Markt. De missie van Agile Scrum Group is om organisaties slimmer samen te leren werken. Daarvoor put Agile Scrum Group uit het Agile gedachtegoed. De organisatie biedt training, coaching en advies op dit vlak.

Limid BV is een totaalleverancier van presentatie en communicatie oplossingen. Wij maken oplossingen op maat om teams efficiënt te laten samenwerken en communiceren. Of ze nou bij elkaar in één ruimte zijn, verspreid over diverse vestigingen door heel Nederland zitten of zich aan de andere kant van de wereld bevinden. Voor elke situatie is een oplossing beschikbaar. Limid laat slimme technologie voor u werken!

Sinds 2010 leren wij organisaties om van hun klant een koning te maken. Dit doen wij door organisaties slimmer te leren werken met behulp van de Lean en Six Sigma methodiek. Hierdoor is er meer capaciteit om klanten nog beter van dienst te zijn. Lean richt zich op het enkel uitvoeren van werkzaamheden die waarde toevoegen voor de klant. Bureau Tromp biedt training, coaching, en advies.

Het International Institute for Agile Business Certification biedt Agile Certificeringen voor non-IT Agile. IIABC.org helpt organisaties om maximale klantwaarde te leveren door wendbaar te organiseren. Naast certificering van individuen accrediteert de organisatie trainingsbureaus.

We creëren fysieke agile & lean tools om teams te helpen beter te presteren en meer plezier te hebben in hun werk. Een fysiek taakbord is de #1 tool die een agile cultuuromslag stimuleert. Het maakt mensen meer betrokken, ondernemender en waardevoller. Daarnaast biedt het een goed en eenvoudig overzicht van het gehele project, zodat alles duidelijk is voor alle betrokkenen, ook voor Jip en Janneke.

AgileNav is de Agile Navigator en een slimme wegwijzer door het Agile landschap. Via een dynamische mindmapachtige structuur vind je uitleg, visual, quizes en games die samen jouw digitale Agile toolbox vormen. Download AgileNav nu uit de app store of Google play store.

zelforganisatie zelfsturing fabriek logo

De Zelforganisatie Fabriek realiseert jouw ambities door het toepassen van zelfsturing en zelforganisatie. Door zelfsturing en zelforganisatie weten wij mensen intrinsiek te motiveren. Dit doen we met ervaren coaches en trainers die naast zelforganisatie ervaring hebben met Agile en Lean. Voor 2030 willen we dat 50% van de Nederlandse organisaties alleen nog maar met zelfsturende of zelforganiserende teams werkt.

Met Robotic Process Automation (RPA) worden medewerkers ondersteund bij het uitvoeren van administratieve werkzaamheden door een software robot. Hierdoor kan een medewerker zich nog meer richten op het toevoegen van klantwaarde. Dit zorgt voor leuker en uitdagender werk. Het verbeteren van processen met behulp van robots doen wij op basis van 3 pijlers: mens, proces en techniek.

Bestel hier je tickets of bekijk hier de rest van het programma.