Edwin Krikke

Edwin heeft als consultant diverse organisaties in de financiële sector, bouw en logistiek ondersteund in het verbeteren van dienstverlenende en productieprocessen. Omdat er steeds meer data over bedrijfsprocessen beschikbaar is, legt hij zich toe op fact-based tools die het procesverbeteren ondersteunen en objectiveren.

 

Process Mining is hierin de nieuwste ontwikkeling, binnen Bureau Tromp is Edwin het aanspreekpunt voor advies en training op dit gebied. Hij studeerde International Business in Groningen en is Lean Six Sigma Black Belt.

Paul van Schaïk

Paul is als consultant continu bezig met het verbeteren van processen binnen organisaties op basis van feiten. Feiten die binnen organisaties al aanwezig zijn maar waar nog niet altijd optimaal gebruik van wordt gemaakt. Met de huidige ontwikkelingen van de technologie zijn er ook steeds meer feiten, in de vorm van procesdata beschikbaar, die hij op een overzichtelijke en visuele manier presenteert aan klanten.

 

Hierbij maakt Paul gebruik van Process Mining. Paul is Lean Six Sigma Black Belt, (Agile Coach en Scrum Master).

Workshop:
Proces Mining in de praktijk

Agile is een Empirische methode, dit betekent dat we met Agile werken op basis van feiten sturen en keuzes maken. Proces Mining is een fantastische tool om de huidige processen inzichtelijk te maken en de overdrachtspunten van de verschillende project-teamleden te visualiseren. Met Proces Mining kan je op basis van feiten en bestaande data je team samenstellen en visueel de voordelen weergeven. Ook kan je Proces Mining gebruiken om afhankelijkheden tussen teams inzichtelijk te maken, de happy flow te creëren en bottlenecks ontdekken.

 

Process Mining visualiseert je processen op basis van systeemdata uit bijvoorbeeld ERP- of CRM-processen. Objectief, toegankelijk en met ongekend detailniveau.

 

Na het volgen van deze workshop:

  • Weet je wat Process Mining is
  • Heb je inzicht in de toegevoegde waarde van Process Mining voor jouw organisatie
  • Weet je wat je nodig hebt om met Process Mining aan de slag te gaan
  • Kan je de link leggen tussen Process Mining, Agile en Scrum
Bestel hier je tickets of bekijk hier de rest van het programma.