Kanban in actie

Zijn in jouw team werkzaamheden vaak later klaar dan afgesproken? Zijn er veel ad-hoc werkzaamheden en “spoedjes”? Zitten mensen tot over de oren in het werk waardoor kwaliteit afneemt en klanten soms tekort worden gedaan? In deze workshop wordt op een praktische manier duidelijk wat Kanban is en wat het voor jouw team of organisatie kan betekenen.

 

Kanban is een methode om kenniswerk-diensten (processen) te definiëren, managen, en verbeteren. De kracht van Kanban zit ‘m vooral in het onzichtbare (kenniswerk) zichtbaar maken, en in de kunst om niet alles tegelijk op te pakken. Kom jij naar de workshop Kanban in actie?

Christiaan Kleczewski

Christiaan is Agile Coach bij de Agile Scrum Group. Hij is gecertificeerd Scrum Master. Als Agile Coach traint, coacht en adviseert Christiaan individuen, teams, en organisaties. Christiaan heeft veel ervaring met de implementatie van diverse Agile werkwijzen in zowel non-IT als IT-organisaties. Hij heeft succesvolle trajecten begeleid rondom de introductie en de implementatie van het Scrum raamwerk en de Kanban methode in een veelvoud aan bedrijven. Daarnaast heeft hij binnen een groot aantal Scrum Teams de rol van Scrum Master vervuld.

Bestel hier je tickets of bekijk hier de rest van het programma.