Adrie Dolman

Welke invloed hebben Agile leaders op de organisatiecultuur?

We sluiten het Scrum Event plenair af met een interactieve sessie over de invloed van agile leaders op de organisatiecultuur. Wat is die invloed en hoe ga je daar mee om? Is Agile leadership alleen voor de directie en het management, of ook voor andere lagen van de organisatie?

In tijden van snelle veranderingen speelt leiderschap een bijzondere rol. In een Agile cultuur draait veel om eigenaarschap, zelforganisatie, zelfsturing, leren en aanpassen. Maar hoe ontstaat die cultuur? En hoe snel kun je een cultuur aanpassen? Wat moet je als Agile leader juist wel of niet doen?

Adrie Dolman

Adrie Dolman is Agile Leadership coach voor directie- en managementteams. Hij is dé Nederlandse expert op het gebied van Agile Leadership, Business Agility en Agile Marketing. Hij is Master of Science in Management & Organization en Registered Certified Board Member. In 2016 kwam zijn tweemaal genomineerde boek Agile Marketing uit.

Iedereen die deze sessie bijwoont krijgt gratis zijn nieuwste boek Agile Coaching, speciaal voor managers die in hun nieuwe rol willen stoppen met leidinggeven en willen starten met coachen.

Bestel hier je tickets of bekijk hier de rest van het programma.