Scrum Event 2017

Op donderdag 2 november 2017 is het weer zover: Het Scrum Event 2017 vindt plaats! Het belooft een middag vol Scrum inspiratie te worden. Net als vorig jaar zullen sprekers hun Scrum ervaringen met je delen en kan je deelnemen aan leerzame workshops. Daarnaast zullen er nog een aantal nieuwe verrassingen op het programma staan!

Voor wie?

Vraag je je af wat Scrum voor jouw organisatie kan betekenen? Hoe je projecten meer Agile kunt aanpakken en hoe de Scrum methodiek hierbij kan helpen? Tijdens het evenement zullen we de meerwaarde van Scrum inzichtelijk maken.

Het evenement is zowel relevant voor starters als voor organisaties die al bezig zijn met Scrum. Er komen veel praktijkcases aan bod. Laat je inspireren door andere organisaties die Scrum hebben geadopteerd. Learnings, uitdagingen en tips worden gedeeld. Uiteraard is er de ruimte om te netwerken.

Scrum Event netwerken

Waarom een Scrum Event?

Wij organiseren een Scrum Event omdat wij ervan overtuigd zijn dat Scrum een waardevolle methodiek is voor productiever teamwork. Met het Scrum Event 2017 willen wij Scrum nog meer onder de aandacht brengen. Het Scrum Event is een bron van boeiende informatie over Scrum.

Wat weet ik na het evenement?

Na dit evenement heb je een helder beeld van wat Scrum inhoudt, en kun je beter bepalen of Scrum past binnen jouw organisatie. Je hebt daarnaast genoeg kennis om met stakeholders in gesprek te gaan over Scrum. Scrum biedt veel voordelen, zoals het verhogen van de effectiviteit van teams, een optimale ROI en meer inzicht hebben in de voortgang van projecten.

Scrum Event 2016

Hoe ziet de dag eruit?

Het Event zal starten om 09:30 en duren tot 17:00, waarna we afsluiten met een netwerkborrel. Het exacte programma volgt zo snel mogelijk!

Volg ons op Linkedin om op de hoogte te blijven van het event en schrijf je in voor onze Scrum Event nieuwsbrief.

Bestel je tickets hier. Let op: er zijn slechts een beperkt aantal Early Bird tickets beschikbaar.

Het Scrum Event is een initiatief van Agile Scrum Group.