SAFe in een notendop

Bedrijven ervaren meer en meer uitdagingen om complexe systemen te bouwen binnen de vooropgestelde termijnen en volgens de wensen van klanten. Het Scaled Agile Framework (SAFe) biedt een framework om verschillende teams te laten samenwerken aan één product. Dankzij SAFe kunnen bedrijven betere systemen bouwen, een hogere medewerkersbetrokkenheid realiseren en een betere kostenafweging maken. Hierdoor hebben SAFe organisaties competitief voordeel in een sterk veranderende wereld.

Tijdens deze workshop krijg je op een praktische manier meer inzicht in het SAFe framework, de principes waarop het SAFe framework is gebouwd en vooral wat de meerwaarde van SAFe kan zijn voor jouw bedrijf of organisatie.

Wouter Gheysen

Wouter Gheysen is reeds 4 jaar actief als Scrum Master en Agile coach, voornamelijk in retail en banking. Hij heeft ervaring met verschillende scaled frameworks zoals Spotify, LeSS en uiteraard SAFe. Zijn aanpak is zowel proces- als mensgericht om tot een optimaal resultaat te komen voor het bedrijf. Een framework kan pas volledig tot zijn recht komen als werknemers de juiste Agile mindset hebben.

 

Daarnaast  coacht Wouter als SAFe Program Consultant organisaties op het gebied van Agile werken en SAFe implementaties. Hij verzorgt ook SAFe trainingen en workshops in Belgïe, Nederland en Duitsland. Zijn opleidingen zijn praktisch en onmiddellijk inzetbaar.

Bestel hier je tickets of bekijk hier de rest van het programma.