perfetti
Marloes perfetti

Multidisciplinaire Teams

Binnen een organisatie worden meestal nieuwe medewerkers bij elkaar in een team gezet als er nieuwe projecten zijn. Hoe kun je er voor zorgen dat een nieuw gevormd team optimaal gaat samenwerken?

Om een goede start te maken, kun je gebruik maken van het teamcanvas waarbij de teamleden elkaar beter leren kennen en ze een gezamenlijk doel voor ogen hebben. Gedurende het project biedt deze tool de handvatten voor reflectie en worden de projectleden aan hun gezamenlijke waarden en doelen herinnerd.

Wil je weten hoe wij het teamcanvas hebben toegepast bij het ontwerpen van een duurzame sampling tool? Ben je benieuwd naar wat wij van het project hebben geleerd en wat het resultaat van het project is? Kom dan langs bij onze sessie over multidisciplinaire teams!

Marloes Planten de Vassy

Marloes is zeven jaar werkzaam bij Perfetti Van Melle. Haar huidige functie is Customer Service Specialist North-West Europe. In haar rol staan de wensen van haar klanten bovenaan en zorgt ze dat alles op rolletjes verloopt. Daarnaast heeft Marloes aan diverse scrum- en verbeterprojecten meegewerkt. Hierbij vindt ze sfeer en samenwerking heel belangrijk, maar het resultaat is natuurlijk even belangrijk.

Esther de Weerd

Esther is vijf jaar werkzaam bij Perfetti Van Melle en werkt nu als Supply Manager en Scrum Master. Binnen de organisatie heeft ze aan diverse scrum en verbeterprojecten deelgenomen. Hierbij heeft zij uiteenlopende voorbeelden van teams en de manier waarop ze samenwerken gezien. Haar doel is om teams optimaal te laten samenwerken.

Bestel hier je tickets of bekijk hier de rest van het programma.