noordwest

Dromen die uitkomen? Agile cultuur in de zorg

“We have a dream.”

 

“Onze droom is een toekomstbestendig Noordwest Ziekenhuisgroep waar er met een Agile cultuur wordt gewerkt, waarin de muren tussen de verschillende afdelingen binnen ons ziekenhuis worden doorbroken en het een plek is waar de medewerkers van Noordwest enthousiast, transparant en samen met de zorgvrager werken aan toekomstbestendige zorg.

Wij zijn op missie om onze droom te verwezenlijken en nemen jullie tijdens deze sessie mee op ons pad”.

 

Noordwest ziekenhuis groep is één van de koplopers met betrekking tot het Agile werken binnen de ziekenhuiswereld. Tanja en Janneke nemen jullie mee in de successen die zij hebben ondervonden in de transformatie naar hun gewenste Agile cultuur. Onderwerpen die tijdens deze sessie onder andere aan bod komen: hun eigen Noordwest Manifest, krachtige interventies die naast de Scrum methodiek ondersteunend zijn bij het creëren van een Agile cultuur en hun ontwikkelde trainingsprogramma voor de Scrum Masters en Product Owners.

Ze gaan graag met jullie in gesprek over de impediments die zij zijn tegengekomen tijdens het verwezenlijken van hun droom.

Janneke Ruiter & Tanja van Kleef

Janneke Ruiter en Tanja van Kleef zijn innovatiecoaches en spelen een belangrijke rol bij de Agile transitie binnen de Noordwest ziekenhuisgroep. Ze hebben veel ervaring in de zorg met betrekking tot het primaire proces, leidinggeven, opleiden en Agile werken.

Bestel hier je tickets of bekijk hier de rest van het programma.