Werken in zelfsturende teams bij Effectory

Myrjam zal jullie meenemen in haar dagelijkse praktijk van coach bij Effectory, een zelfgestuurde organisatie. Ze werkt met verschillende teams: Scrum teams en commerciële teams.

 

Ze zal iets delen over de uitdaging van te veel coachen versus te weinig coachen. En ze zal uitleggen waarom het belangrijk is als coach zelf continue te blijven ontwikkelen en je toegevoegde waarde te monitoren. Voeg ik waarde toe? Focus ik op de juiste dingen? Dit zijn vragen die zij zichzelf elke dag stelt.

Myrjam Gerritsen

Myrjam Gerritsen is team coach, HR change professional en trendvolger.

 

Na een carrière van ruim 20 jaar bij ING en Nationale Nederlanden is ze zich gaan specialiseren in teamcoaching. Ze heeft onder andere meegewerkt aan de Agile transitie van ING en was als HR change professional verbonden aan projecten die zich bezig hielden met reorganisaties, organisatie ontwikkeling en management development.

 

Ze is bijzonder geïnteresseerd in trends en ontwikkelingen in de wereld. De focus ligt hier op maatschappelijke en technologische trends. Dit is ontstaan in haar vroege jeugd, waarin ze een grote passie voor Star Wars en Star Trek ontwikkelde.

Bestel hier je tickets of bekijk hier de rest van het programma.