patricia heidendal
Obvio logo

Een Agile Mindset, ook als je even geen Agile toepast

Onze volgende stap is dat wij Agile niet zozeer zien als werkwijze of methode (hoewel we werkwijzen als Scrum nog wel toepassen), maar als denkwijze: We willen wendbaar zijn en Agile toepassen waar het past.

 

Onze Agile reis heeft ons geleerd dat Agile een werkwijze is die wij meenemen in onze set van te kiezen werkwijzen, maar in elk geval altijd in onze manier van denken. Zelfs als we kiezen voor een projectmatige aanpak.

Marieke Keij

Marieke is nu tien jaar Project Manager bij Obvion, waar zij de afgelopen jaren verschillende implementatie- en veranderopdrachten heeft uitgevoerd. Marieke is overtuigd van de kracht van werken vanuit een gezamenlijke focus en verantwoordelijkheid, waarbij teams zelf beslissen wat ze nodig hebben om succesvol te zijn. Marieke heeft de ontwikkeling naar Agile Werken binnen Obvion vanaf het begin meegemaakt in de rol van Scrum Master en Agile Coach.

Patricia Heidendal

Patricia is ruim 10 jaar werkzaam bij Obvion waarvan de afgelopen 4 jaar als Projectmanager en sinds 2016 ook als Scrummaster en Agile coach. Als projectmanager is zij betrokken geweest bij de ontwikkeling van nieuwe innoverende producten en diensten alsmede projecten die betrekking hebben op beleidszaken. Patricia gelooft in de kracht van intrinsiek gemotiveerde teams en stond aan de wieg van de transitie van projectmatig werken naar Agile werken in de rol van Scrum Master en Agile Coach.

Bestel hier je tickets of bekijk hier de rest van het programma.