Learnings vanuit de ALFAM Veranderstraat

Als ALFAM, 100% dochter van ABN AMRO, maken we een roerige tijd door waarin we snel groter worden.

 

Ondertussen is ons MT binnen een jaar volledig vernieuwd en werken we al een tijdje Agile maar kraakt en schuurt het om dit goed te implementeren. Daarom is er een Agile Transitie Team in het leven geroepen die d.m.v. 100 dagen doelen de organisatie meeneemt in de Agile transformatie.

 

In deze sessie op het Scrum Event vertellen we graag waar we vandaan komen, waar we nu staan en hoe we daar gekomen zijn, maar ook wat daarbij de learnings & best practices waren. Ik verwacht dat we in november nog niet klaar zijn dus wellicht heb jij als deelnemer van deze sessie ook nog tips voor ons?!

Maria van Elten

Maria is Product Owner bij ALFAM Consumer Credit, 100% dochter van ABN AMRO. Begonnen als Preferred Banker bij de bank heeft ze de stap gezet naar Business Informatie Analist en nu alweer een aantal jaren werkzaam in de rol van Product Owner.

 

Eigenlijk altijd wel ‘een spin in het web’ functie en daar ligt ook haar kracht; mensen verbinden, samen toewerken naar mooie resultaten en bij veranderingen als early adapter mensen stimuleren en meenemen. Maria is toegankelijk, betrokken, resultaatgericht en geeft mensen waar ze mee samenwerkt graag vertrouwen zodat ze kunnen groeien met vallen en opstaan.

Bestel hier je tickets of bekijk hier de rest van het programma.