Agile werken in onderwijsteams

Is Scrum of Kanban alleen voor banken en andere grote organisaties geschikt? Nee hoor. Ook in het onderwijs kun je het prima toepassen. Sterker nog, je gaat er veel beter van samenwerken, bereikt sneller resultaat en de kwaliteit van je onderwijs wordt er ook beter van.

 

Door agile te werken kun je veel makkelijker mee met de steeds sneller veranderende maatschappij. Een maatschappij waar veel banen worden overgenomen door robots. Des te belangrijker om innovatief onderwijs aan te bieden, waarbij de leerling/student zich ontwikkelt tot een professional die echt iets toe te voegen heeft. Agile werken legt de basis om dit onderwijs te ontwikkelen en organiseren.

 

Nieuwsgierig? Kom luisteren naar ons praktijkverhaal!

Janet van Mil

Na 10 jaar ervaring opgedaan te hebben in het onderwijs (bij het Albeda College), ben ik in mei 2019 begonnen met mijn eigen bedrijf LeerLust. Ik bied procesbegeleiding, coaching en training aan voor onderwijsprofessionals die toekomstbestendig onderwijs willen ontwikkelen. Onderwijs elke dag een beetje beter maken en gelukkige leerlingen en onderwijsprofessionals, daar word ik blij van!

Bestel hier je tickets of bekijk hier de rest van het programma.