Een reis langs de meest progressieve organisaties ter wereld en hun lessen

“Revolt by Corporate Rebels”  is op een missie om een revolutie te ontketenen in de manier waarop organisaties werken. Freek neemt je mee op reis langs de meest progressieve organisaties van de wereld en de lessen van hun transformatie.

Hoe gaan deze bedrijven om met onderwerpen als structuur, leiderschap, transparantie, besluitvorming, rollen en purpose & values? Hoe zorgen deze bedrijven voor meer verantwoordelijkheid op de vloer?

Deze lessen komen uit de bucketlist bezoeken van Corporate Rebels (www.corporate-rebels.com). Corporate Rebels is geboren uit frustratie over bureaucratie, het gebrek aan inspiratie en over de wijze van organiseren in het algemeen. De rebels namen ontslag en gingen op reis om de wereld te bezoeken en de meest progressieve en inspirerende organisaties ter wereld te bezoeken; de Bucketlist.

Met de start van het label ‘Revolt by Corporate Rebels’ (www.revolt-cr.com) is er een meer praktische kant  aan Corporate Rebels toegevoegd. Revolt helpt organisaties in hun transformatie naar een meer progressieve manier van werken.

Freek Jan Ronner

Freek is Corporate Rebel en Co-Founder van Revolt. Hij haalde zijn master aan de Technische Universiteit Eindhoven en werkte bij verschillende ziekenhuizen en high tech bedrijf ASML.

Bestel hier je tickets of bekijk hier de rest van het programma.