De wijsheid van de groep

Om vaker het echte gesprek aan te gaan over de IT-voorzieningen worden regelmatig gebruikers uit alle geledingen van servicecentra en faculteiten in Focusgroepen bij elkaar gebracht. Tijdens het Scrum Event zal Frederike in de break out sessie De wijsheid van de groep meer vertellen over het Leerprogramma en worden de deelnemers in een creatieve sessie uitgedaagd elkaar te inspireren tot nieuwe ideeën die morgen zo maar in de praktijk kunnen worden gebracht.

Frederike Vernimmen

Frederike Vernimmen is programmamanager bij het Corporate Information Office van de Universiteit Maastricht.

Frederike werkte in commerciële en leidinggevende functies bij de ABN AMRO in Amsterdam en Rotterdam. Na haar verhuizing naar Maastricht stapte ze over naar de universiteit waar ze in verschillende rollen als afdelingsmanager, kwartiermaker en programma manager actief is. Ze is een enthousiaste verbinder die het leuk vindt als mensen het beste uit zichzelf en anderen halen om samen aan vernieuwing te werken.

Sinds 2020 geeft Frederike als Product Owner van een veranderteam richting aan het leerprogramma I-Focus voor de digitale informatievoorziening aan de Universiteit Maastricht. Dit programma biedt advies, training en coaching bij een agile manier van leiding geven en samenwerken. Met het leerprogramma draagt Frederike bij aan een wendbare en waarde gedreven cultuur op de universiteit.

Bestel hier je tickets of bekijk hier de rest van het programma.