zelforganisatie-fabriek-logo

Van een traditionele organisatie naar volledige zelfsturing

Je hoort organisaties steeds vaker spreken over zelforganisatie of zelfsturing. Belangrijk is om je te beseffen waarom je voor deze manier van organiseren kiest. Eveline heeft veel ervaring en kennis op het gebied van Zelforganisatie en Zelfsturing. Zo heeft ze bijvoorbeeld een organisatie begeleidt van hiërarchisch naar volledige zelfsturing. Er is daar nu geen manager meer te vinden, en de organisatie is sneller gegroeid dan ooit tevoren.

Tijdens deze break-out sessie deelt ze de succes- en slaagfactoren voor Zelforganisatie en Zelfsturing. Ook geeft ze je praktische tools mee voor de begeleiding van de transformatie.

Eveline Kreuk

In 2017 heeft Eveline een onderzoek geleid bij verschillende zelfsturende organisaties. Hierin heeft ze de effecten van zelfsturing en autonomie op het psychologische kapitaal van medewerkers onderzocht.

Eveline Kreuk is oprichtster van de Zelforganisatie Fabriek. Ze is ook Agile coach en helpt organisaties en teams in Agile werken met als doel een waardevolle bijdrage te leveren aan de maatschappij. Met passie begeleidt ze teams en organisaties om hun ambities en dromen om te zetten tot actie. Ze heeft een achtergrond in organisatiepsychologie en interventiekunde. Haar expertise ligt op het gebied van Agile, Zelfsturing en Scrum.

Bestel hier je tickets of bekijk hier de rest van het programma.