Slimmer Samenwerken… Dat doen we met Gamification

Al een aantal jaren zijn bedrijven en organisaties bezig om in complexe verandertrajecten slimmer samen te werken. Dit wordt ondersteund door Agile frameworks, scaling methoden, en begeleiders die gericht zijn op technieken, processen, en procedures. Maar waar blijft het menselijke aspect, het gedrag? Uiteindelijk draait het bij verandering om mensen, toch?

 

Laat nou datgene wat we allemaal al kennen uit onze jeugd bij uitstek geschikt zijn om menselijk gedrag te beïnvloeden… Games. In deze sessie gaan de deelnemers kennismaken met elkaars talenten en ervaren ze de kracht van een stupid simple game concept dat al veel tongen los heeft gemaakt. Dit spel is een typisch voorbeeld van hoe klein Gamification kan worden toegepast en hoe groot de impact kan zijn.

 

Na deze workshop:

  • Heb je inzicht in hoe eenvoudig je Gamification toepast;
  • Heb je kunnen ervaren hoe snel men elkaar leert kennen en ‘open gaat’ dankzij games;

Edward Konings

Edward Konings (1969) is als freelance Scrummaster aangesloten bij ondernemerscollectief The Future Group en partner bij de Gamification Academy. Als team player en game changer begeleidt Edward managers en teams in verandertrajecten. Hij is gedreven om dit op een manier te doen waardoor deze trajecten leuk, leerzaam, en succesvol worden. Om dit resultaat te bereiken worden creatieve en interactieve werkvormen ingezet die vaak Gamification aspecten in zich hebben. Dit maakt complexe materie makkelijk tastbaar.
Bestel hier je tickets of bekijk hier de rest van het programma.