Bootcamp Zakelijk tekenen

We kennen allemaal de uitdrukking: een plaatje zegt meer dan 1000 woorden. Maar als puntje bij paaltje komt, dan maken we saaie flip-over vellen met alleen maar woorden er op.

 

Tekenen hebben we na groep 1 en 2 van de basisschool verleerd of we zijn bang dat een ander ons werk gaat beoordelen alsof het een Rembrandt is. Wouter Niks help je over die belemmerende overtuiging heen en leert je een aantal basistechnieken, zodat jij daarna vol vertrouwen visuele flip-overs maakt.

Wouter Niks

Wouter Niks begeleidt groepen in diverse soorten bijeenkomsten. Bijvoorbeeld om een toekomstbeeld of strategie te ontwikkelen, samenwerking binnen een team te verbeteren of een communicatieboodschap te ontwikkelen. Hij helpt de deelnemers om overzicht en structuur in de soms complexe materie aan te brengen. Wouter maakt daarbij gebruik van visualisatie: tekeningen voor duiding, verheldering en om deelnemers door de sessie te loodsen. Daarnaast is Wouter trainer in Zakelijk Tekenen; hoe kan je tekenen inzetten om je impact te vergroten in je werk. En sinds kort is hij ook certified Scrum Master!

Bestel hier je tickets of bekijk hier de rest van het programma.