Bootcamp Zakelijk tekenen

Een beeld blijft hangen, heeft impact en verspreidt zich als een lopend vuurtje. Dit gebeurt omdat beelden sterker zijn dan geschreven tekst. Visueel denken stimuleert de creatieve hersenhelft. En een actieve creatieve hersenhelft versterkt de rationele hersenhelft. Dit vergroot begrip en zorgt ervoor dat je een boodschap beter onthoudt.

Wil jij ook op originele en beeldende wijze je verhaal of presentatie weergeven op papier of flip-over? In deze workshop krijg je de tips en tricks waardoor je eindelijk lef en durf krijgt om zelf te visualiseren.

Ed Post

Eigenlijk ben ik altijd al visueel ingesteld geweest. Op school was ik altijd aan het tekenen. Soms moest ik de tekst letterlijk terugvinden tussen de tekeningen. Na mijn loopbaan als freelance fotograaf (tja, beeld hé) ben ik in de ICT binnen de overheid beland. Om mijn creativiteit ergens in kwijt te kunnen ben ik naast mijn baan als projectleider ook procesbegeleider en facilitator. En ook daar maakte ik al veel gebruik van tekeningen. Ik vind het mooi om vastgeroeste patronen te doorbreken, de boel eens lekker op te schudden, elkaar te inspireren. Pas na de cursus Visual facilitator in 2015 ging echt het roer om. Beelden zijn super krachtig, Ik wil iedere groep iets laten ervaren en jou verder helpen.

Bestel hier je tickets of bekijk hier de rest van het programma.