cliniclowns

Agile Clownerie!

Tegen welke uitdagingen loop jij aan tijdens een Agile transformatie? Hoe belangrijk is cultuur in een bedrijfstransformatie? Tijdens deze interactieve workshop willen wij onze ervaringen met jou delen en leren van elkaar.

De afgelopen drie jaar hebben wij samen een hoop dingen meegemaakt binnen de mooie organisatie CliniClowns. CliniClowns is bezig met een transformatie naar een meer wendbare organisatie. Wij stonden aan de start van deze transformatie en hebben daar hard aan meegewerkt. Dit heeft geresulteerd in veel ervaringen. In onze workshop nemen we jullie mee in deze ervaringen aan de hand van enkele uitdagingen bij Cliniclowns. Wat zou jij doen?

Koen Paquay en Armand La Rose

Koen Paquay en Armand La Rose zijn allebei fanatieke uitdragers van de Agile manier van werken. Koen is actief in de marketing en is mede-eigenaar van een Marketing en Reclamebureau. Armand heeft een achtergrond in de IT en helpt als zelfstandige bedrijven in rollen als Scrum Master, Product Owner en Agile coach. Samen zijn ze AgileFanatics en geven ze workshops en trainingen op gebied van Agile werken.

Bestel hier je tickets of bekijk hier de rest van het programma.