Locatie & Route

Het Scrum Event 2017 vindt plaats in Maarssen, op evenementenlocatie De Glazen Ruimte, een centraal gelegen evenementenlocatie met terras aan het water. De locatie is zeer goed bereikbaar per auto en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Adres

Straatweg 1B
3604 BA Maarssen
Telefoon: 088 242 4900

Routebeschrijving

Navigatie

Indien u gebruik maakt van een navigatiesysteem kunt als adres het beste ingeven: Straatweg 60, Maarssen. De Glazen Ruimte vindt u dan aan de overkant van de weg.

 

Vanuit Amsterdam

Volg A2 richting Utrecht, neem afslag 6- (naar N230) richting Maarssen/Ring Utrecht (noord)/Vleuten, sla linksaf bij de stoplichten (N230/Zuilense Ring), neem de (2e) afslag richting Maarssen-Dorp/Oud-Zuilen/Straatweg. Bij de stoplichten aan het eind van de afrit links. Bij de volgende stoplichten rechtsaf richting Straatweg. Neem op de rotonde de 1e afslag naar Straatweg (Sportparkweg). Bij de stoplichten rechtsaf. U rijdt nu op de Straatweg (het Amsterdam-Rijnkanaal links hou- den). Na circa 800 meter ziet u links De Glazen Ruimte net voor het viaduct. Onder het viaduct links de parkeerplaats oprijden (vlak na de Esso benzinepomp en Citroen garage)

 

Vanuit Hilversum

Volg A27 richting Utrecht, neem afslag 31-Ring Utrecht en voeg in op de N230 richting Maarssen, ga rechtdoor over 2 rotondes, neem de tweede afslag richting Maarssen-Dorp/Oud-Zuilen/Straatweg. Bij de stoplichten aan het eind van de afrit links, bij de volgende stoplichten rechtsaf richting Straatweg, neem op de rotonde de 1e afslag naar Straatweg (Sportparkweg), bij de stoplichten rechtsaf. U rijdt nu op de Straatweg (het Amsterdam-Rijnkanaal links hou- den), na circa 800 meter ziet u links De Glazen Ruimte net voor het viaduct. Onder het viaduct links de parkeerplaats oprijden (vlak na de Esso benzinepomp en Citroen garage).

 

Vanuit Maastricht/ Eindhoven/Den Bosch

Volg A2 richting Utrecht, volg borden Utrecht afslag 6+7 Maarssen N230 (parallelrijbaan), neem afslag 6-Industrieterrein De Wetering naar N230 richting Maarssen/Ring Utrecht (noord)/ Vleuten. Sla rechtsaf bij de stoplichten (N230/Zuilense Ring), neem de 2e afslag richting Maarssen-Dorp/Oud-Zuilen/Straatweg. Bij de stoplichten aan het eind van de afrit links, bij de volgende stoplichten rechtsaf richting Straatweg. Neem op de rotonde de 1e afslag naar Straatweg (Sportparkweg), bij de stoplichten rechtsaf. U rijdt nu op de Straatweg (het Amsterdam-Rijnkanaal links hou- den). Na circa 800 meter ziet u links De Glazen Ruimte net voor het viaduct. Onder het viaduct links de parkeerplaats oprijden (vlak na de Esso benzinepomp en Citroen garage)

 

Vanuit Den Haag/Rotterdam

Neem de A12 richting Utrecht. Bij knooppunt Oudenrijn de A2 richting Amsterdam volgen. Blijf op de parallelweg en volg afrit 6+7 Maarssen N230. Neem afslag 6-Industrieterrein De Wetering naar N230 richting Maarssen/Ring Utrecht (noord)/ Vleuten. Sla rechtsaf bij de stoplichten (N230/Zuilense Ring). Neem de 2e afslag richting Maarssen-Dorp/Oud-Zuilen/Straatweg. Bij de stoplichten aan het eind van de afrit links. Bij de volgende stoplichten rechtsaf richting Straatweg. Neem op de rotonde de 1e afslag naar Straatweg (Sportparkweg). Bij de stoplichten rechtsaf. U rijdt nu op de Straatweg (het Amsterdam-Rijnkanaal links hou- den). Na circa 800 meter ziet u links De Glazen Ruimte net voor het viaduct. Onder het viaduct links de parkeerplaats oprijden (vlak na de Esso benzinepomp en Citroen garage)

 

Openbaar Vervoer

Vanaf station Utrecht Centraal streekbus 120 richting Amsterdam Zuidoost. Halte Zuilensebrug. De Straatweg volgen (Amsterdam-Rijnkanaal links houden). Na circa 500 meter loopt u langs een benzinestation (Esso) en ziet u een viaduct. Net voor het viaduct aan de linkerkant van de weg vindt u De Glazen Ruimte.