Wytze de Vries

Naast zijn functies in lijn- en programmamanagement is Wytze altijd geïnteresseerd geweest in menselijk gedrag en verandering. Hij verdiepte zich in psychologie en filosofie naast zijn studie Industrieel Ontwerpen. Hij werd trainer en coach, en begeleide grote organisaties in verandering.

 

In 2014 publiceerde hij zijn eerste boek Het geheim van de Mooiste Werkdag. Hij ontwikkelde hiervoor een model en begeleidde mensen in hun persoonlijk leiderschap en groei in seminars en coaching. Ondertussen blogt Wytze over dit onderwerp, en werkt aan zijn tweede boek.

 

Sinds 2003 werkt Wytze met Lean Management, vorig jaar werd hij Agile Coach. Hij onderzocht zelfsturing bij 11 verschillende organisaties, en schreef hierover artikels. Voor hem is Agile werken een waardevol vehikel om continu te werken aan gezonde groei van prestatie en potentieel.

Workshop
Agile Werken, Persoonlijk Groeien

In een interactieve workshop neemt Wytze jou mee in verandering, waarbij hij de link legt tussen Persoonlijke Groei en Agile Werken. Inzicht in de onderliggende mechanismen van veranderen kan je helpen in jouw plezier en ontwikkeling, en jouw effectiviteit om teams en organisaties mee te nemen in Agile werken.

 

Thema’s en vragen die langskomen:

– Welke menselijke mechanismen spelen een rol bij verandering?

– Wat maakt dat we niet (willen) veranderen?

– Wat is mijn aspiratie en potentieel? Hoe kan ik dit realiseren?

– Hoe kan ik teams en organisaties meenemen in Agile werken?

– … (jouw vraag!)

 

Na deze workshop kan je met nieuwe inzichten en energie aan de slag. Door zowel te werken aan je persoonlijke groei als Agile teamwerk kun je elke dag ‘de mooiste Agile werkdag’ beleven.

Bestel hier je tickets of bekijk hier de rest van het programma.