Nicole Belilos

Nicole Belilos is een ervaren Agile coach en Certified Scrum Trainer. Zij ondersteunt organisaties, teams en individuen op hun reis naar Agility. Haar focus is daarbij op mensen en communicatie. Enkele van haar klanten zijn Philips, TomTom, Coöperatie DELA, APG en Maastricht University.

In 2005 heeft Nicole het Agile gedachtegoed en Scrum ontdekt. Sindsdien is zij een enthousiaste aanhanger van het Agile werken. Ook is zij actief in de Agile community, als spreker en organisator van evenementen.

Naast haar Agile werk houdt Nicole zich bezig met trainingsacteren, improviseren en public speaking. Elementen hiervan gebruikt zij bij het coachen en trainen.

Victor Hezemans

Victor Hezemans is een communicatiedeskundige, gespecialiseerd in nieuwe media. Vanuit zijn bedrijf PrettyByte helpt hij mensen hun verhalen te vertellen door middel van film en games. Hierbij vindt hij het belangrijk om de authentieke persoon een podium te geven.

We leven tegenwoordig in een wereld waar we elke dag overdonderd worden door prikkels, zoals oneindige groeps whatsapps, heftige (fake) nieuwsberichten en sociale media. Hierdoor is het soms moeilijk om de aandacht te krijgen voor jouw boodschap. Ondertussen is de techniek rondom nieuwe media steeds toegankelijker geworden, maar wordt dit nog niet optimaal gebruikt. Het doel van Victor is om mensen te leren hoe ze kunnen profiteren van deze technieken en technologieën om hun eigen boodschap vleugels te geven.

Dit doet hij door storytelling en communicatietechnieken te combineren met nieuwe prikkelende media, zodat ook het kleine verhaal een groot podium kan krijgen.

Workshop:
Sterk storytelling

Al sinds de tijd dat we nog in grotten leefden vertellen mensen elkaar verhalen.
Om te overtuigen. Te amuseren. Te leren. Over te dragen.
Een goed verhaal heeft impact. Een goed verhaal raakt en stimuleert.

Tegenwoordig focussen we ons vaak te veel op de inhoud van onze boodschap, en te weinig op de vorm. Hierdoor haken mensen af.
Wil je echt iemand overtuigen, dan gaat dat via het gevoel, niet het hoofd.
En verhalen raken dat gevoel.

Grote leiders zijn vaak uitmuntende storytellers: Barack Oboma, Steve Jobs, Simon Sinek…
Maar ook Product Owners, Scrum Masters, managers en teamleden moeten kunnen inspireren en overtuigen.

In deze workshop leer je je boodschap te versterken met behulp van een goed verhaal.

Het is een interactieve workshop waarbij je zelf aan de slag gaat met verhalen vertellen en het storytelling canvas.

Bestel hier je tickets of bekijk hier de rest van het programma.