Henk Scholte

Henk Scholte is een gedreven marketing strateeg met ervaring in het lanceren en doorontwikkelen van nieuwe proposities. Hij begon zijn carrière bij een kleine consultancy in Engeland in 2002. Daar heeft hij onder andere mede het kantoor voor Blauw Research opgezet. Na vier jaar begon een nieuw avontuur en is hij gestart met een datingsite. Dit was een kort avontuur. Terug in Nederland is hij weer voor Blauw aan de slag gegaan, tussendoor nog een koffiebar in Rotterdam opgezet en sinds 2016 is hij het agile onderzoeksbureau SPRINT gestart.

 

De missie van Sprint is om klantvalidatie binnen scrumprojecten makkelijk en toegankelijk te maken. Veel scrumteams zouden dingen moeten testen met de eindgebruiker, maar dit wordt om verschillende redenen niet of niet goed gedaan. Dat terwijl het juist unieke mogelijkheden biedt om je eigen product of dienst te verbeteren.

Judith Nahuis

Judith Nahuis is specialist klantonderzoek, met jarenlange ervaring in het organiseren en uitvoeren van klantonderzoek, zowel aan bureau- als opdrachtgeverzijde. Ze heeft Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente gestudeerd, en vervolgens opleidingen en cursussen op gebied van Marketing, coaching en informatievisualisatie gevolgd. Deze kennis en klantinzichten zet ze in bij het adviseren, inspireren en in actie laten komen van collega’s. Ze is gedreven om de stem van de klant structureel en centraal onderdeel te laten zijn van de manier van werken binnen Nuon.

 

Agile werken heeft ook binnen een gedeelte van de Nuon BtC-organisatie haar intrede gedaan. Hierdoor veranderden de behoeften van een aantal collega’s als het gaat om klantfeedback. “Hoe kan ik als onderzoeker deze collega’s in hun behoeften voorzien?” was de vraag die het startpunt vormde voor een reis van samen ontwikkelen van en experimenteren met een nieuwe methodiek. Zowel samen intern met collega’s, als samen extern met Sprint. Judith deelt graag haar ervaringen en leerpunten met u.

Closing keynote

Tijdens deze sessie ga je luisteren naar een verhaal van Judith Nahuis van Nuon en Henk Scholte van Sprint. 2 enthousiaste mensen voor wie twee jaar geleden de ontwikkelingen op het gebied van agile zorgden voor verandering binnen hun bedrijf en hun eigen positie. Laat je inspireren hoe klant en leverancier samen werken aan een innovatieve oplossing die ervoor zorgt dat de klant vaker betrokken wordt binnen agile werkende teams.

Bestel hier je tickets of bekijk hier de rest van het programma.