t-mobile
t-mobile

Natasha de Vreeze

Natasha is al ruim 12 jaar werkzaam bij T-Mobile Netherlands, waarvan de afgelopen 5 jaar als agile transitie coach. Ze is vanaf het eerste moment betrokken geweest bij de agile transitie van T-Mobile, en zag het bedrijf veranderen in een echte uitdager in de markt.

 

Natasha begeleidt value streams, business teams en IT teams in hun streven naar het best mogelijke resultaat, door de vorming van een cultuur waarin de organisatie zichzelf continu verbetert. Gesterkt door deze ervaring is Natasha ervan overtuigd dat een agile manier van werken pro-activiteit en probleemoplossend vermogen van medewerkers doet toenemen.

Praktijkcase:
Agile transformatie met Business en IT binnen T-Mobile

In 2014 heeft de IT afdeling van T-Mobile zich gerealiseerd dat haar waterval manier van werken niet meer voldeed aan de snelheid van veranderingen in de markt. IT wilde graag agile gaan worden. Maar het was ook duidelijk dat je echte wendbaarheid alleen kon bereiken als de business en IT hun krachten gingen bundelen. In hechte samenwerking tussen de afdelingen Digital en IT was de eerste value stream geboren. Het resultaat was bereikt in een kwartaal vol experimenten, fouten en successen – services die vroeger bijna een jaar nodig hadden om te ontwikkelen gingen live in slechts 3 maanden, resulterend in enthousiaste en tevreden klanten!

 

Later dat jaar was de value stream zo snel klaar met de ontwikkeling van een nieuw product dat het nu de marketing afdeling was die niet op tijd klaar was voor de launch. Op dat moment was de tijd aangebroken voor de business om ook te veranderen en agility te gaan omarmen.

 

Beleef samen met Natasha de achtbaanachtige reis van T-Mobile naar het beste mobiele netwerk van Nederland, succesvolle proposities, en een ongekende groei van het klantenbestand

Bestel hier je tickets of bekijk hier de rest van het programma.