Nancy Beers Vacanceselect
Vacanceselect

Nancy Beers

Nancy Beers is sinds juli 2016 fulltime Happy Scrum Master bij Vacanceselect, nadat ze vanaf 2013 bij diverse bedrijven als Scrum Master en Product Owner aan de slag is geweest. Ze is vanaf 2003 werkzaam in de ICT sector in diverse functies.
Nancy is overtuigd en actief Open Source hippie, vindt hackers en social engineering gaaf en deelt sinds kort ook haar ervaringen op haar blog happyscrummaster.nl.

Praktijkcase:
Hacking Vacanceselect into Agility

Scrum wordt vanaf oktober 2015 ingezet op de development afdeling van Vacanceselect voor softwareontwikkeling. Maar hoe ga je om met de Scrum values en het framework in operationele afdelingen zoals klantenservice en marketing?

Om van Agile kennen naar Agile voelen te komen zet Vacanceselect Hackathons in om medewerkers te laten ervaren wat het Agile Manifesto en de Scrum values nu ECHT betekenen in de praktijk. Tevens wordt er gebruik gemaakt van ideeën en onderzoek van Daniël Pink over wat mensen motiveert; autonomy, mastery en purpose.

In een Hackathon-week werkt iedereen aan een zelf gekozen en/of bedacht project met als enige restrictie dat het iets te maken heeft met Vacanceselect en dat er vrijdagmiddag om 15.00 iets te presenteren is.

Op deze manier ondersteunt Vacanceselect de transformatie van een traditionele, hiërarchische afdelingenstructuur naar een holistische organisatie met multidisciplinaire teams, zodat de responsiveness kan worden geborgd in de dynamische leisure sector.

In deze praktijkcase: “Hacking Vacanceselect into Agility” wordt heel praktisch uitgelegd hoe de Hackathons zijn voorbereid, opgezet en uitgevoerd en wat je in één week pure autonomie voor elkaar kunt krijgen.

Natuurlijk is het verhaal dusdanig transparant dat de valkuilen en magische missers niet worden overgeslagen!

Bestel hier je tickets of bekijk hier de rest van het programma.