Jan Moed
Shell logo

Jan Moed

Jan is Agile Coach bij Shell IT (Infrastructuur Projecten). Hij heeft zelf bijna 20 jaar Project Management ervaring op het gebied van Infrastructuur Migraties, Data Center verhuizingen en Coaching en training van collega project managers op dit gebied. Zijn Agile ervaring is 2 jaar geleden gestart als Scrum Master en al snel ook als trainer en mentor van collega Scrum masters en overige Scrum team leden.

 

Sinds begin van 2018 is hij gestart met coaching van Agile Teams binnen de infrastructuur projecten organisatie en geeft hij Agile trainingen en workshops binnen de andere IT maar ook non-IT afdelingen binnen Shell in Nederland.

Vanessa Engelhart

Vanessa werkt als IT projectmanager en Scrum Master voor Certificatie en Key Encryption bij Shell. Als een enthousiaste freelance ICT-professional met een sprankelende persoonlijkheid heeft zij meer dan 10 jaar ervaring in: Interim IT Management, ITIL en LEAN-processen (ontwerp, implementatie, optimalisatie en beheer van alle IT-middelen) en extreem complexe projecten / programmabeheer (PRINCE2 , IPMA, ASL, BISL).

Praktijkcase:
Scrum bij Shell Information Technology International B.V.

Vanessa en Jan willen jullie graag meenemen met de uitdagingen die zij tegenkomen bij de transformatie van een afdeling die voornamelijk gefocusseerd was op het opleveren van projecten naar een afdeling die zich wil gaan focussen op het leveren van producten die toegevoegde waarde levert aan haar klanten.

Bestel hier je tickets of bekijk hier de rest van het programma.