Ivar Rameijs

Ivar Rameijs is Scrum Master bij de Agile Scrum Group. Vanuit die rol traint en begeleidt hij vaak (beginnende) Scrum/ Kanban teams.  Daarnaast is Ivar ook Lean Six Sigma Black Belt en gebruikt hij deze kennis in zijn (Agile) veranderprojecten.

 

Ivar heeft een passie voor theater en dat zie je terug in zijn manier van coachen en training geven; hij zet zijn theatrale kant graag in om iets in beweging te krijgen. Hij heeft altijd een glimlach op zijn gezicht en met zijn enthousiasme zorgt hij ervoor dat je zelf ook graag aan de slag wilt.

Workshop:
Energizers

Energizers zijn korte oefeningen die energie opwekken. Het zijn activiteiten die ervoor zorgen dat een groep elkaar beter leert kennen en automatisch aan elkaar afstemt. Sommige energizers zorgen voor teambuilding, andere stimuleren creativiteit en brainstorming. Een natuurlijk gevolg is dat mensen “los” komen en zich meer (of weer) op hun gemak gaan voelen. Daarnaast zijn deze simpele doch zeer effectieve groepsactiviteiten gewoon ook heel erg leuk, hetgeen bij elk team altijd ten goede zal komen voor de onderlinge en algehele sfeer.

 

Er zijn vele soorten Energizer met verschillende effecten. In deze workshop krijg je informatie over verschillende soorten Energizers en hoe deze toe te passen in teams en groepen. Natuurlijk ga je ze ook zelf ervaren.

Bestel hier je tickets of bekijk hier de rest van het programma.