shardee de roos
ING
Nienke Alma

Nienke Alma is een mensgerichte Agilist met 10 jaar ervaring als tester, test manager, Scrum Master, trainer en Agile Coach. Momenteel werkt ze als Agile Coach bij ING.

 

Nienke krijgt veel energie van het ondersteunen van individuen en teams in hun continue leerproces. Ze kijkt daarbij vaak naar creatieve en interactieve manieren om voortgang te blijven boeken. Op weg naar een waardevol resultaat, zorgt ze ervoor dat de fun-factor niet wordt vergeten. Continue leren gebeurt voor Nienke vooral in de praktijk. In haar eigen werk als Agile Coach experimenteert ze graag. Haar omgeving stimuleert ze datzelfde te doen: leer door te ervaren!

Shardee de Roos

Shardee de Roos is Agile Coach in de Client Services omgeving van ING. Als agile coach begeleidt ze (management)teams in hun transitie naar Agile werken. Daarnaast ontwikkelt en verzorgt ze trainingen voor de nieuwe Agile Coaches van ING Nederland en België.

 

Shardee laat zich inspireren door het motto ‘Winners are not people who never fail but people who never quit’. Ze haalt veel uitdaging uit het begeleiden van de cultuurverandering richting een continu lerende organisatie. Shardee gelooft dat iedereen Agile kan (leren) werken. Dit doet ze door te levellen met de teams en ze vanuit deze positie de spiegel voor te houden, verschillende werkvormen en stijlen in te zetten. Dit combineert ze met een gezonde dosis flair, enthousiasme en doorzettingsvermogen.

Breakout sessie:
De impact van Agile en Scrum.

Verdere informatie volgt.

Bestel hier je tickets of bekijk hier de rest van het programma.