Els De Geyter

Els De Geyter is expert in het ontwerpen en ontwikkelen van wendbare organisaties. Ze is zaakvoerder van Human Reef, een softwarebedrijf dat via hun Human Reef platform leiders in staat stelt om hun strategie te vertalen doorheen hun ganse organisatie en deze tot leven te brengen. Daarnaast is ze ook auteur van het boek Wendbaar Leiderschap, geeft ze lezingen en organiseert ze opleidingen via The Human Reef Academy. Ze faciliteert werkgroepen en begeleidt wendbare transities in bedrijven.

Workshop:
Agile Strategy Execution by design

Een van de problemen waar bedrijven in 2018 mee kampen is dat het vertalen van strategie in de praktijk vaak moeilijk verloopt. Daardoor gaat een groot deel van het potentieel van een bedrijf verloren. Gelukkig bestaat er een oplossing: Agile Strategy Execution by design.

Tijdens deze workshop vertelt Els De Geyter je meer over Agile Strategy Execution by design en hoe het zorgt voor een betere werking van jouw bedrijf.

Wat wordt besproken:

  • Waarom “Agile” Strategy execution?
  • Wat is Agile Strategy Execution?
  • Hoe pak je Agile Strategy Execution stap voor stap aan?
  • Wat is de relatie met Agile transformaties?
  • De werking van het Human Reef platform en de meerwaarde die het biedt voor het uitvoeren van strategie.

Aan het eind van deze workshop zal je weten hoe jij  ervoor kan zorgen dat je strategie niet enkel op papier een feit is, maar echt tot leven komt binnen alle delen van je organisatie.

Bestel hier je tickets of bekijk hier de rest van het programma.