Feike Cats

Feike Cats is Klanthousiasme- en verleuker expert, auteur en directeur van Houden van Klanten. Hij ondersteunt organisaties, profit en non-profit, die werk willen maken met het Verleuken (de moderne vorm van verbeteren) van de Klantgerichtheid (Feike noemt dat Klanthousiasme) om meer uit (bestaande) Klanten én medewerkers te halen.

 

Cats gelooft heilig dat Klanthousiasme altijd leidt tot meer werkplezier en een beter (bedrijfs)resultaat. Met enthousiaste medewerkers als de basis. Zij stralen dit uit naar hun Klanten. Niet voor niets schrijft Cats Klant altijd met een hoofdletter en spreekt hij over Klanthousiasme en Verleuken.

De enthousiaste Klant

Plezier

Iedereen weet dat mensen die het naar hun zin hebben beter presteren. Dat stralen ze uit. Plezier is de basis voor Klanthousiast werken. Het is immers veel leuker om complimenten te krijgen dan klachten. Dat geeft energie en zin om verder te gaan met de ingeslagen weg. In het proces van Klanthousiast werken, staat plezier dan ook hoog in het vaandel.

 

Liever complimenten dan klachten

Klantgerichtheid is niet eens zo moeilijk of spannend, maar het is ontzettend lastig om iedereen er continu naar te laten handelen. Het heeft alles te maken met de wil en de prioritijd (bewust zo geschreven) om er dagelijks mee bezig te zijn. De wil om het Klanten écht naar hun zin te maken. De wil om liever complimenten te krijgen dan klachten.

Scrum Event 2018

Feike heeft al meerdere malen met Scrum gewerkt en zal zijn ervaringen delen op het Scrum Event 2018. Hij vertelt over zijn ervaringen met Klanthousiasme en verleuken binnen Scrum, bij een fabrikant in witgoed en aanverwante artikelen.

 

Uitgangspunt van Cats is dat de Klant/ Student/ Medewerker/ Patiënt/ Burger zó enthousiast moet zijn dat hij of zij het leuk vindt om anderen naar de organisatie te verwijzen. Maar hoe doe je dat? Welke praktische tips zijn er? Hoe kan ik dit praktisch gaan doen? Dit zal Feike met ons delen op het Scrum Event 2018.

Bestel hier je tickets of bekijk hier de rest van het programma.