Eveline Kreuk

In 2017 heeft Eveline een onderzoek geleid bij verschillende zelfsturende organisaties. Hierin heeft ze de effecten van zelfsturing en autonomie op het psychologische kapitaal van medewerkers onderzocht.

 

Eveline Kreuk is Agile coach en helpt organisaties en teams in Agile werken met als doel een waardevolle bijdrage te leveren aan de maatschappij. Met passie begeleidt ze teams en organisaties om hun ambities en dromen om te zetten tot actie. Ze heeft een achtergrond in organisatiepsychologie en interventiekunde. Haar expertise ligt op het gebied van Agile, zelfsturing en Scrum.

Praktijkcase

Eveline deelt haar ervaring in het begeleiden van een security onderneming, van traditioneel aangestuurd naar geheel zelfsturend

Je hoort organisaties steeds vaker spreken over zelforganisatie of zelfsturing. Belangrijk is om je te beseffen waarom je voor deze manier van organiseren kiest. Eveline vertelt over haar ervaring waarin ze een traditionele organisatie heeft begeleid naar volledige zelfsturing. Op dit moment is er in deze organisatie geen enkele manager meer te vinden. Hoe doen ze dat? Eveline deelt haar aanpak (Agile) en de lessons learned: slaag en succesfactoren.

Bestel hier je tickets of bekijk hier de rest van het programma.