Matthijs van der Winden en Eveline Kreuk

In 2017 heeft Eveline een onderzoek geleid bij verschillende zelfsturende organisaties. Hierin heeft ze de effecten van zelfsturing en autonomie op het psychologische kapitaal van medewerkers onderzocht.

 

Eveline Kreuk is Agile coach en helpt organisaties en teams in Agile werken met als doel een waardevolle bijdrage te leveren aan de maatschappij. Met passie begeleidt ze teams en organisaties om hun ambities en dromen om te zetten tot actie. Ze heeft een achtergrond in organisatiepsychologie en interventiekunde. Haar expertise ligt op het gebied van Agile, zelfsturing en Scrum.

Matthijs van der Winden deelt zijn ervaringen in de transformatie van een traditionele organisatie naar volledig zelfsturend.

Je hoort organisaties steeds vaker spreken over zelforganisatie of zelfsturing. Belangrijk is om je te beseffen waarom je voor deze manier van organiseren kiest. Matthijs van der Winden, medewerker bij Intersafe en tevens trekker en ontwerper van de weg naar zelfsturing, vertelt over zijn ervaring. Op dit moment is er in de organisatie geen enkele manager meer te vinden. Hoe doen ze dat? Matthijs van der Winden deelt de lessons learned: slaag en succesfactoren.

Bestel hier je tickets of bekijk hier de rest van het programma.