Edsart Krijger

Vanuit zijn bedrijf Krijger & Co werkt Edsart als coach en facilitator. Hij zet zijn brede ervaring op het gebied van leiderschap en persoonlijke effectiviteit in om groei te realiseren. Groei van teams en individuen. Daarnaast adviseert hij organisaties over hun Learning & Developmentbeleid en helpt hij bedrijven bij het inrichten van een goed lopende L&D afdeling.

 

Met zijn coachings- en leiderschapsprogramma’s nodigt hij je uit om leiderschap te nemen over je leven en je werk. Hij zet aan tot het maken van keuzes. Omdat hij gelooft dat je altijd een keuze hebt.

Workshop:
Natuurlijk leiderschap in een Agile omgeving

Natuurlijk leiderschap gaat over verbinding. Door je te verbinden met jezelf en met je omgeving ben je in staat om op authentieke wijze leiding te nemen en te geven en jouw rol als leider nog krachtiger in te vullen.

 

In deze workshop gaan we in op wat Agile werken vraagt van jouw leiderschap. Hoe geef jij bijvoorbeeld invulling aan:
– De mensen en hun onderlinge samenwerking
– Het motiveren van mensen
– Zelfsturende team

 

Zelfinzicht vormt de basis: kennis en begrip van je eigen sterktes en kwetsbaarheden stellen je in staat om te groeien. Zo kun je weer een stap zetten om meer impact te hebben, jouw ambities te realiseren en voor jouw organisatie het verschil te maken.

Bestel hier je tickets of bekijk hier de rest van het programma.