Agile Markt

Op het scrum event zullen verschillende schrijvers aanwezig zijn en is er gelegenheid om een gesigneerd boek te kopen op de agile markt of je reeds aangeschafte boek te laten signeren door de schrijvers.

 

Verder vind je op de markt een aantal vertegenwoordigers van o.a.

  • Agile Scrum Group voor al uw vragen over Agile en Scrum in de non-IT
  • IIABC voor al uw vragen over certificering voor non-IT in het Engels en Nederlands
  • Bureau Tromp voor al uw vragen over Lean
  • Ook zijn er aanbieders van digitale en fysieke agile scrum oplossingen aanwezig, zoals 3M, Allinco VCS en Patboard

 

Bovendien vind je op de markt een prijsvraag. Weet jij onze prijsvraag goed te beantwoorden win je een prijzenpakket gevuld met producten van de Agile Markt aanbieders.

Boeken
scrum modellenboekScrum modellenboek

Het Scrum Modellenboek biedt de complete verzameling van Scrummodellen en tips & trucs die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Het boek is sterk visueel van aard, waardoor je de modellen makkelijk onthoudt en het boek makkelijk leest. Onmisbaar voor elk Scrumteam dat zijn ware potentieel wil benutten.

 

 

 

 

 Wytze de Vries

‘Dit boek gaat over Tom, logistiek manager bij een grote organisatie. Iedereen die met organisaties te maken heeft zal zich moeiteloos kunnen herkennen in de problemen en frustraties van Tom, en zich gesteund en geïnspireerd voelen door de inzichten die Tom gaandeweg opdoet. Zet ook stappen voor jouw mooiste werkdag!

Feike Cats

Het inspiratieboek voor Klanthousiasme
Een enthousiaste Klant heeft een verhaal
Houden van Klanten, 2013 (inmiddels 4e druk)

 

 

 

 

 

 

james wright
James Wright

You’ll learn how the Agile philosophy applies to marketing organizations, and how to implement the associated Scrum methodology. This information will help your organization become agile and more effective: to BE agile and not just to DO Agile.

Adrie Dolman

Met agile marketing trek je de markt naar je toe door sneller en relevanter dan de concurrent te zijn. En door customer delight proposities continu te verbeteren zonder tijd of budget te verspillen. Dit boek laat zien wat agile marketing precies inhoudt. Slimmigheden uit Lean, Agile en Scrum, modellen, inzichten en voorbeelden zorgen voor praktische handvatten. Zie ook de recensies: https://www.managementboek.nl/boek/9789492196125/agile-marketing-adrie-dolman#recensies

 

Vertegenwoordigers

Agile Scrum Group richt zich op non-IT organisaties die op een flexibele, wendbare (Agile) manier producten en diensten willen ontwikkelen. Bij Agile Scrum Groep leren wij organisaties hoe Scrum toe te passen in hun projecten. Scrum wordt hiermee een onderdeel van de cultuur van de organisatie.


Al meer dan 40 jaar helpt Post-it Brand mensen meer productief, communicatief en expressief te zijn op verschillende creatieve manieren.

patboardEen fysieke Scrum Board verbetert de samenwerking in uw Agile team. Het is herbruikbaar, wasbaar en maakt Scrum vele malen leuker. Magnetisch en herbruikbaar: Onze tools zijn magnetisch en herbruikbaar, waardoor ze een professionele oplossing voor je scrum board of kanban board bieden. Je team zal het fijn vinden om er mee te werken!

Het International Institute for Agile Business Certification (IIABC) is uw partner in de weg naar een Agile Organisatie. In samenwerking met universiteiten ontwikkelt het IIABC een kwalitatieve certificering waarmee u in staat bent een Agile Organisatie te begrijpen en te ontwikkelen.

Limid behoort tot de grondleggers van de introductie van de digiborden en is al meer dan 15 jaar actief binnen het bedrijfsleven, onderwijs en overheid. Kennis van zaken, de juiste oplossing op de juiste plaats en een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding zijn voor Limid uitgangspunten. Digitale en technologische ontwikkelingen met betrekking tot interactief samenwerken worden nauwgezet gevolgd en toegepast. Limid is kennispartner van het SMART en loopt voorop in de ontwikkeling van interactieve presentatie, vergader en collaboration oplossingen. Limid is in staat om voor iedere situatie een maatwerk- of gestandaardiseerde oplossing te bieden, efficiënt, vakkundig en professioneel ingericht, waarbij het uitgangspunt is dat eindgebruikers het maximale kunnen halen uit hun AV oplossing.


Lean en Scrum versterken elkaar. Hoe werkt die versterking precies? Lean richt zich op processen en Scrum is juist een projectmethodiek. Bij beide methodes staat de klant, continu leren en aanpassen (Agile) centraal. Daarom zijn ze juist goed om samen te gebruiken. Het is hierbij wel belangrijk om de juiste methodiek aan de bijpassende uitdaging te koppelen. Als dat lukt sta je zowel sterk als wendbaar in de markt.

Human Reef is een software platform dat leiders in staat stelt om hun strategie te vertalen doorheen hun ganse organisatie en deze tot leven te brengen door het actief beheren van obstakels en opportuniteiten.

Dit terwijl de transformatie naar een wendbare organisatie wordt versneld via data-analyse, digitale samenwerking en de ontwikkeling van een uiterst adaptieve organisatiestructuur.

Bestel hier je tickets of bekijk hier de rest van het programma.