kristof saey
Achmea logo

Randy Soet

Randy heeft 15 jaar leidinggevende ervaring in het bank- en verzekeringswezen. Zijn juridische achtergrond combineert hij met zijn passie voor lean werken / continu verbeteren. Als MT lid bij de afdeling Debiteuren Management en leidinggevende van drie Product Owners, is hij vanuit business perspectief verantwoordelijk voor IT & Change. In de agile transitie vormt hij als Product Manager binnen het SAFe framework de leidende coalitie samen met de Release Train Engineer. Het succes van de transitie is volgens hem te wijten aan de combinatie van lean en agile, met de echte drive van individuen om samen waar te maken.

Kristof Saey

Kristof Saey heeft zich de afgelopen 2 jaar bezig gehouden met de agile transitie in de IT voortbrengingsketen. De focus op deze transitie bestond vooral uit het bij elkaar brengen van IT samen met de business om vervolgens op basis van klantwaarde het portfolio te realiseren. In deze transitie heeft hij de rol van Release Train Engineer uitgevoerd.

Praktijkcase:
Van hippie Agile naar being Agile in 6 maanden

In de praktijkcase: “Van hippie Agile naar being Agile in 6 maanden” wordt je meegenomen in de reis die Debiteuren Management bij Achmea heeft doorlopen. Daarin wordt aandacht gegeven aan verschillende onderwerpen zoals:

  • uitstekende business- en IT-alignment,
  • scaling Agile op basis van het SAFe framework en
  • een hands-on mentaliteit van de leidende coalitie.
Bestel hier je tickets of bekijk hier de rest van het programma.