Agile scrum group
Steven Oosterhuis

Verander je organisatie!

Wist je dat slechts 50% van de grote veranderingsinitiatieven bij organisaties uiteindelijk tot een succesvolle transformatie leidt?

 

Misschien ken je sommige redenen hiervoor wel: plannen worden in directiekamers bedacht, medewerkers beschikken vaak niet over de juiste vaardigheden of middelen om een veranderingsinitiatief te laten slagen, of medewerkers zijn gewoon verandermoe.

En toch zijn er meer dan voldoende goede ideeën om processen bij bedrijven te verbeteren, ook bij jouw organisatie! Dat roept vragen op: hoe krijg je jouw medewerkers hierin mee? Hoe zorg je ervoor dat je initiatief op het juiste spoor blijft? Hoe ga je om met weerstand en wanneer zullen mensen gemakkelijker je initiatief steunen? Dit leer je allemaal in deze break-out sessie!

Eén ding is zeker: in veranderende tijden zijn goede leiders zoals jij van onschatbare waarde!

Steven Oosterhuis

Steven is Agile coach en trainer bij Agile Scrum Group en heeft een achtergrond in innovatie en verandermanagement. Hij heeft leiding gegeven aan diverse teams tijdens transformaties en verandertrajecten, waarbij zijn passie voor het trainen en coachen van mensen centraal staat.

Met een sterke focus op Agile en Lean principes, heeft Steven deze methodieken succesvol geïmplementeerd om teamdynamiek, wendbaarheid en werkgeluk te verbeteren. Volgens Steven hangt de effectiviteit van een team niet af van de intelligentie van de individuele teamleden, maar van de kwaliteit van hun onderlinge relaties.

Bestel hier je tickets of bekijk hier de rest van het programma.