Dharma
Nicole van den Brand

Inzicht in gedrag en het belang van het gesprek

Hoe leg je als organisatie de focus op het inzetten van mensen hun kracht, in zowel digitale oplossingen als bij haar medewerkers?

 

Cruciaal hierbij zijn: een waarderingstool dat competenties en gedragingen op functieniveau meet, beoordeling door medewerkers en peers om bewustwording en feedback te bevorderen, gevolgd door een gesprek: de Joint Appraisal. Dit gesprek richt zich op persoonlijke en professionele ontwikkeling, gericht op het ondersteunen van leervermogen. Het format is gebaseerd op het ‘valuation framework’, psychologische veiligheid en waardering voor eigen autonomie, waardoor het individu in staat wordt gesteld haar ontwikkelingspad te vinden en te volgen. Deze break-out sessie geeft je een eerste indruk van de theorie achter de gebruikte hulpmiddelen en laat je proeven van de manier waarop deze in de praktijk ingezet kunnen worden.

Nicole van den Brand

Nicole is werkzaam bij Dharma als HR-directeur en Scrum Master van twee teams. Voorheen had ze leidinggevende functies bij Nike en startte later haar eigen bedrijf, Welly, dat trainingen aanbiedt op het gebied van mentaal en fysiek welzijn. Bij Dharma heeft Nicole twee initiatieven ontwikkeld om dit te bevorderen: een waarderingstool gebaseerd op competenties en gedragingen, en een gespreksformat genaamd Joint Appraisal.

Bestel hier je tickets of bekijk hier de rest van het programma.