Paul Overmars | Scrum Event
Centraal-Beheer-logo-Scrum-Event

Paul Overmars

Websites, social media en online content zijn net als bloggen, volleybal en voetbal passies van Paul Overmars. Na eerdere banen bij onder meer de KNVB en Rabobank, is hij nu bijna vijf jaren werkzaam bij Achmea. Eerst als Online Content Specialist (met de focus op content), inmiddels als ervaren Scrum Master bij Centraal Beheer, volledig gericht op Scrum.

Paul was teamlid van het allereerste Scrum team bij Centraal Beheer, waar hij al snel de rol van Scrum Master heeft opgepakt. Als gecertificeerd Scrum Master heeft hij zich volledig op Scrum gestort. Kennis over en ervaringen met Scrum deelt hij graag door te spreken op events èn door blogs op zijn website PaulOvermars.nl te publiceren. Het kost hem enorm veel moeite om zijn enthousiasme over scrum te verbergen.

Praktijkcase:

40 Sprints bij Centraal Beheer

Halverwege 2015 is Centraal Beheer begonnen met twee Scrum teams. Na de eerste zichtbare verbeteringen op de website en de energie die daar vanuit ging, is de organisatie aangestoken door het “scrumvirus”. Hierdoor ontstond een scrumepidemie en tegenwoordig zijn er meer dan 20 Scrum teams bezig om de website compleet te vernieuwen met Scrum. Tijdens het Scrum Event 2017 zijn ze bij Centraal Beheer al bezig in sprint 40! In de sessie neemt Paul je mee in de successen en learnings van Scrum tijdens deze 40 sprints bij Centraal Beheer.

Bestel hier je tickets of bekijk hier de rest van het programma.