Ivon Reveco

Ivon Reveco

Ivon Reveco is ruim 15 jaar enthousiast aan het coachen en begeleiden van teams en individuen op professioneel en persoonlijk vlak. In haar groepstrainingen en werkvormen past zij Energizers toe voor verschillende doeleinden.

Haar passie voor het helpen van bedrijven naar interne en externe co-creatie heeft haar over de wereld gebracht met als laatste bestemming Egypte. Tijdens haar wereldreizen heeft ze verschillende Energizers opgepikt die ze vandaag met u zal delen.

Energizers zijn korte oefeningen die energie opwekken. Het zijn activiteiten die ervoor zorgen dat een groep elkaar beter leert kennen en automatisch aan elkaar afstemt. Sommige energizers zorgen voor teambuilding, andere stimuleren creativiteit en brainstorming. Een natuurlijk gevolg is dat mensen “los” komen en zich meer (of weer) op hun gemak gaan voelen. Daarnaast zijn deze simpele doch zeer effectieve groepsactiviteiten gewoon ook heel erg leuk, hetgeen bij elk team altijd ten goede zal komen voor de onderlinge en algehele sfeer.

Workshop:
Energizers

Er zijn vele soorten Energizer met verschillende effecten. In deze workshop krijg je informatie over verschillende soorten Energizers en hoe deze toe te passen in teams en groepen. Natuurlijk ga je ze ook zelf ervaren.

Bestel hier je tickets of bekijk hier de rest van het programma.