KNVB-logo-Scrum-Event

Björn Kuipers

Behalve dat hij als scheidsrechter tot de absolute wereldtop behoort, is Björn Kuipers tevens een echte ondernemer. In het verleden was hij eigenaar van meerdere supermarkten. Tegenwoordig runt hij nog steeds naast het intensieve scheidsrechters bestaan een Jumbo supermarkt.

Opening Keynote:

Björn Kuipers over Agile teamwork

Op het Scrum Event 2017 komt Björn spreken over communicatie, presteren onder druk, omgaan met tegenslagen en teamwork. Björn zijn presentatie zal een bijzondere indruk geven in de wereld van topscheidsrechters. Hij zal de link leggen tussen topsport en ondernemen, met voorbeelden uit de praktijk van zijn eigen supermarkt. Ook zal hij de link tussen teamwork en Agile/Scrum bespreken.

Achtergrond

Björn maakte zijn debuut als scheidsrechter in het betaald voetbal tijdens de wedstrijd Telstar-FC Eindhoven. In 2013 kreeg hij de finale van de Europa League in Amsterdam toegewezen. In 2014 floot Kuipers de Champions League finale tussen Real Madrid en Atletico Madrid. Tijdens het WK in Brazilië was hij de enige Nederlandse scheidsrechter en floot hij drie wedstrijden. Door de goede prestaties van het Nederlands Elftal moest Bjorn Kuipers helaas na de achtste finales huiswaarts keren.

Bestel hier je tickets of bekijk hier de rest van het programma.